lauantai 23. marraskuuta 2013

Taikatemppu

Olen hämmentynyt. Vyöhyketerapeuttini totesi aiemmin lantioni ja SI-niveleni olevan virheasennossa sekä vihjaisi tällä olevan mahdollisesti yhteyden lapsettomuuteen minun kohdallani. Fysioterapeuttini sekä lääkäri ovat myös vahvistaneet sen, että kehoni on vinossa. Asia on jäänyt minua kovasti vaivaamaan, etenkin mahdollinen yhteys lapsettomuuteen ja tärkeimpänä se, miten virheasento saataisiin korjattua. Tietoa etsiessäni törmäsin sivustolle, jossa kerrotaan ihan suoraan, että lantion virheasennolla on yhteys lapsettomuuteen. Tässä ote sivuilta http://www.saananluo.fi:

“Lantiokorin vinouden myötä naisella kohdun ja munasarjojen ongelmat ovat yleisiä. Lantiokorin suoristuksella verenkierto, kudosnestekierto ja hermoston toiminta normalisoituvat ja usein raskauskin näin mahdollistuu. Lisäksi koko selkärangan hoito ja hermoratojen kautta esim. hormonitoimintaan vaikuttaminen luo mahdollisuuden raskauteen. Lannenikama L3 on yleensä väärässä asennossa lapsettomilla. “

Koska Kalevalainen jäsenkorjaus edelleenkin kuulostaa liian hipiltä korviini, jatkoin tiedon ja avun etsimistä muualta. Löysin fysiatrian erikoislääkärin, joka suoristi lantioni ja SI-niveleni painamalla oikeaan asentoon. Lantion suoristaminen kesti muutaman sekunnin, eikä se sattunut. Odotin edes jonkinlaista rusahdusta tai edes vähän kipua, mutta ei mitään. Kuin taikatemppu, ja lantioni oli suorassa ja elimet omilla paikoillaan.

Siihen lääkäri ei osannut ottaa kantaa, vaikuttaako lantion virheasento minun kohdallani lapsettomuuteen, mutta kuulemma gynekologiset elimeni olivat virheasennon vuoksi vinksin vonksin ja puristuksissa, samoin hermot. Kun lähdin vastaanotolta, tunsin, kuinka kehoni tuntui erilaiselta. Se oli suoremmassa. Kävelykin tuntui erilaiselta (lantion virheasennon vuoksi toinen jalka oli ollut tähän asti pidempi).

Ja en tiedä oliko sattumaa, mutta puolisen tuntia lantion virheasennon korjaamisen jälkeen alkoivat kovat vihlailut munasarjoissa. Kaksi päivää sen jälkeen tapahtui lääkärin varovaisen arvion mukaan mahdollisesti varhainen postovulaatio eli munasolun puhkeaminen ennen aikojaan (jos ymmärsin oikein). Tapahtuma aiheutti kovaa vatsakipua, jonka vuoksi hakeuduin lääkäriin. Ehdin jo pelästyä kyseessä olevan kohdunulkoinen raskaus tai muuta vakavampaa.

Limakalvo ei ole vielä läheskään valmis vastaanottamaan munasolua, joten tähän kiertoon lääkäri ei antanut paljon toivoa raskautumisen suhteen. Tuntuu todella masentavalta jo tässä vaiheessa tietää, ettei tässäkään kuussa todennäköisesti tapahdu mitään. Jotain omituista kuitenkin tapahtui. Jotain, mitä ei ole ennen tapahtunut. Lääkärikin ihmetteli asiaa. Olosuhteet ovat kuulemma täysin erilaiset kuin aikaisemmilla ultrauskerroilla tähän aikaan kuusta. Vaikea tosin sanoa, onko asialla yhteyttä lantion suoristuksen kanssa. Aika varmaankin näyttää, millaisia vaikutuksia tällä “taikatempulla” on vai onko mitään.

Tietoa SI-nivelen virheasennosta ja sen aiheuttamista oireista täältä: http://www.selkasivut.fi

3 kommenttia:

  1. Hei ja kiitos vinkistäsi! Olemme keskellä lapsettomuushoitoja ja tähän (lääkkeelliseen) kiertoon on tarkoitus tehdä pakastealkion siirto. Minulla on myös lantio vinkallaan ja otinkin eilen vinkkisi perusteella yhteyttä paikalliseen jäsenkorjaajaan. Sain ajan ennen alkionsiirtoa ja nyt olen taas toivoa täynnä!

    Toivotaan, että "taikatempulla" on positiivsta vaikutusta sanan varsinaisessa merkityksessä :) Lycka till!

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä. :) Olisihan se mahtavaa, jos tästä olisi apua. Kaikkea pitää kokeilla. :)

    Kovasti onnea teille hoitoihin, tiedän että sitäkin tarvitaan!

    VastaaPoista
  3. Yli 13 vuoden avioliiton aikana en voinut synnyttää, minulla on keskenmeno, vaikka tulisin raskaaksi, kaikki lääkärit eivät voineet auttaa minua, kunnes siskoni ohjasi minut tohtori DAWNin luo, joka auttoi minua ja tulin raskaaksi ja nyt minä sinulla on kaunis tyttövauva,
    Hän auttaa myös monia ystäviäni, jotka ohjasin hänelle, tohtori DAWN on siunaus jokaiselle, joka ottaa häneen yhteyttä,
    *Jos haluat tulla raskaaksi.
    *Jos haluat lopettaa keskenmenon. *raharituaali ilman ihmisuhreja.
    *Jos haluat saada takaisin rakastajasi.
    *Jos haluat miehesi/vaimosi takaisin.
    *Jos haluat saada takaisin varastetun omaisuutesi tai rahasi.
    *Jos haluat hoitaa minkä tahansa sairauden,
    Ota häneen yhteyttä WhatsAppissa: +2349046229159

    VastaaPoista