torstai 8. elokuuta 2013

Se aika kuukaudesta

Vuoto alkoi yöllä. Yleensä se on itkun paikka. Ehkä nyt olin niin väsynyt, etten jaksanut itkeä. Menin takaisin nukkumaan. Seuraavan päivän kovat vatsakivut muistuttivat minua kuitenkin siitä, että takana on taas yksi tulokseton kuukausi. Taas yksi karvas pettymys. Työkaveri lohdutti, että jos joskus saan lapsia, niin kivut saattavat hävitä sen siliän tien. Niinpä. Jos joskus saan. 

Vaikka se on kurja tunne, kun jälleen kerran yksi yrityskierto päättyy ilman plussaa testissä, on uuden kierron alkaminen toisaalta aina uusi mahdollisuus. Optimismi. Ehkä kokeilen sitä tässä kuussa.

Tässä päättyneessä kierrossa ei ollut pahemmin oireita, ja pidimme taukoa hoidoista klinikan ollessa kesälomilla. Olimme itsekin kesälomilla. Sekä fyysisesti että henkisesti, ja se teki hyvää. Odotukset eivät olleet suuret. Onhan jo todistettu, että tarvitsemme ulkopuolista apua lapsen saattamiseen alulle, niin tuskinpa se yhtäkkiä näin vaan luomusti onnistuu. Mutta nyt hormonit ovat jälleen kuvioissa. Ehkä nyt onnistuu. Ehkä onni on myötä ja pääsemme kokeilemaan ensimmäistä inseminaatiota. Jaksan taas uskoa huomiseen. Ainakin vähän aikaa jaksan olla optimisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti