sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Talking about weird

Enteitä on ollut muuten taas ilmassa. Tämä on ehkä oudoista oudoin tähän asti. Appiukko oli soitellut siskolleen äskettäin, ja tämä oli kertonut alkaneensa neulomaan vauvannuttuja tyttölapselle. Appiukko oli kysellyt, odottaako joku tuttu lasta. Ei kuulemma, hänelle oli vain tullut vahva tunne siitä, että sukuun syntyy pian tyttö.

Oudointa on, että kukaan suvussa ei ole raskaana, hänen tietääkseen ainakaan. Hänen oma poikansa on saanut vähän aikaa sitten poikavauvan. Ketään muuta ei oikein ole, lukuun ottamatta mieheni sisaruksia. Meidän tilanteestamme hän ei tiedä, enkä ole häntä koskaan tavannut. Omaan pieneen päähäni ei voi vaan mahtua, miten joku voi saada yhtäkkiä päähänsä jotain tällaista. Eihän kukaan voi tämmöistä ennalta tietää tai tuntea. Vai voiko?

5 kommenttia:

  1. Voi tuntea! Ja "vanhat mammat" varsinkin vaistoaa suvun asiat. He osaavat luottaa tuntemuksiinsa ja osaavat tulkita niitä! ;) kokemusta on!

    VastaaPoista
  2. Täällä toinen hörhö komppaa. Ilmeisesti jollain on kyky aika herkästi vaistota asioita, olkoonkin, että on aika outoa...

    VastaaPoista
  3. Mä uskon näkijämummoihin! <3

    VastaaPoista
  4. Meidänkin äiti näkee "etiäisiä". Ne asiat mitä näkee, niitä ei ole voinut mitenkään tietää etukäteen. Pakko kai hieman uskoa noihin juttuihin, vaikkakin näin nykypäivänä hieman vaikeaa paneutua "huuhaaseen". :)

    VastaaPoista
  5. Kyllä jotkut vaan tietää, eikä tarvitse edes olla välttämättä vanha mummo ;) Itselläni on työkaveri, noin reilu nelikymppinen lapseton nainen ja hän kyllä tietää kun joku on raskaana. En myöntänyt hänelle aikoinaan odottavani toista vaikka hän vihjaili nähneensä unen minusta. Pidin pääni ja valehtelin etten ole raskaana. Kun sitten puolivälissä raskautta tein asiasta julkisen niin hän sanoi, että tiesi tämän alusta asti, hänen vaistonsa ei petä =) Ihmeellisiä juttuja, mutta tavallaan aika kiehtovan jänskiä!

    VastaaPoista