maanantai 11. tammikuuta 2016

Huoli

Vuoto pysyi onneksi poissa, ja sain rauhoitettua itseni viikonlopun aikana. Siinä auttoivat todella paljon kommenttinne, joista kävi ilmi, että monella muullakin on ollut samanlaisia kokemuksia ja useimmilla raskaus jatkunut siitä huolimatta normaalisti. Juttelin tänään lääkärin kanssa puhelimessa, ja hän sanoi, että 50% :lla on vuotoa alkuraskauden aikana. Se on tosi paljon. Lääkäri ei uskaltanut sanoa mitään tilanteestani puhelimessa, joten sovittiin, että ihan oman mielenrauhani vuoksi menen huomenna ultrattavaksi. En olisikaan kestänyt tätä epätietoisuutta yhtään enempää. Huoli on edelleen suuri.

12 kommenttia:

 1. Täällä jännitetään sun kanssa, voi kun kaikki olisi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Vähän liian jännää tämä on minun makuuni..

   Poista
 2. Hei
  Sain esikoisen lahjasoluilla. Aloin vuotaa rajusti heti plussattua. Vuoto tyrehty mutta yks päivä sitä tuli valehtelematta saavillinen, ryppyjä ja hyytymiä kipujen kanssa. Mulla oli hematooma joka vuosi kohdunsuulle. Vuodin kaikkiaan rv12 saakka, pelko kesti koko raskauden, olin kipeäkin ja supisteli. Jouduin nukkumaan alkuraskaudessa miedoilla rauhoittavilla koska pelko menetyksestä oli niin järkyttävä (lapsettomuutta 8v takana ja hoitoja ja menetyksiä ). Lapsi syntyi kuitenkin 3400g kokoisena 40+1 viikkoilla täysin normaalin synnytyksen jälkeen. Kaikki voi siis olla todella hyvin. Mitkä viikot sulla olikaan menossa? Jaksuja :)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ryöppyjä, ei ryppyjä :)

   Poista
  2. Voin kuvitella, miten tuollainen vuoto on säikäyttänyt, kun minut säikäytti tällainen pienempikin todella pahanpäiväisesti! Onneksi kaikki päättyi teillä kuitenkin hyvin, mutta on kurjaa kun ei ole voinut nauttia raskaudesta yhtään kaikkien noiden pelkojen vuoksi. Mutta onko se ihme, että menetys pelottaa niin paljon. 8 vuotta lapsettomuutta on kauan, liian kauan. Tämä viisikin vuotta on tuntunut ihan loputtomalta suolta. Vihdoinkin ollaan päästy tähän pisteeseen, että raskaustestiin on saatu plussa, joten olisi kyllä kamalaa, jos se kaikki repäistäisiin pois...

   Nyt on menossa 6.viikko. Kiitos <3

   Poista
 3. Voi Ounis, enpä olisi halunnut, että joudutte vielä tällaisen jännitysnäytelmän kokemaan :( olette kärsineet jo ihan tarpeeksi, enemmänkin. Toivon sydämeni pohjasta, että kaikki on hyvin <3 voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sanopa muuta! Tällaista ylimääräistä huolta ei todellakaan oltaisi nyt kaivattu. Onneksi tänään selvisi, että kaikki on hyvin masussa. <3

   Poista
 4. Tsemppiä ihan sikapaljon. Onneksi pääsette ultraan. Sykehän ei vielä välttämättä näy, mutta saatte mielenrauhaa kun näette, että pikkuinen on oikeassa paikassa ja kaikki on ihan hyvin.

  T. Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi päästiin näin pian ultraan. Ja siellähän tosiaan selvisi, että kaikki on kuten pitääkin! Kyllä siinä meinasi melkein itku päästä helpotuksesta.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kaikki hyvin, kuten voit jo uusimmasta postauksesta lukea!

   Poista
 6. Really nice post thanks for the sharing. Love it.

  VastaaPoista