sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

PP 9

Ristiriitaisissa tunnelmissa mennään. Toivo ja epäusko ovat vuoroin vieraissa. PP 6 alkoivat kivuliaat “viiltelyt” alavatsan molemmilla puolilla, ja ne jatkuivat koko päivän ja aina seuraavan päivän aamupäivään asti. PP 5 oli lämpöhuippu, jonka jälkeen pettymyksekseni lämpö alkoi laskemaan, aina 0.1 astetta päivittäin kunnes tänään aamulla (pp9) lämpö yllätyksekseni nousikin 0.2 asteella. Koko ajan lämmöt ovat kuitenkin olleet normaalilämpötilaa korkeammalla, laskusta huolimatta, mikä on hyvä merkki. Palelu on jatkunut koko ajan, samoin nuha ja aivastelu. Palelu on jotain järkyttävää; en muista koska olisin palellut näin paljon. Rintoja ei juurikaan arista enää, mutta se alkoikin jo ennen alkionsiirtoa, joten ei voi millään tavalla johtua muutenkaan raskaudesta.

Olin jo melkein lannistunut tuon lämpötilan laskun vuoksi, mutta nyt sain taas uutta toivoa. Ehkei peli ole sittenkään vielä menetetty.. Lämmönnoususta rohkaistuneena tein tänään aamulla raskaustestin, mutta se näytti negatiivista. Mutta ehkä ei silti kannata vielä luopua toivosta. Virallinen testipäivä on vasta tiistaina.

16 kommenttia:

  1. Heippa, Itselläni pp10 ja oma virallinen testauspäivä on vasta torstaina, eli pp14.
    Onpas aikainen tuo teidän virallinen testauspäivä. Rauhaisaa mieltä teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,

      Onpa tosiaan aikainen tuo meidän testipäivä verrattuna sinulle annettuun päivään. Piti ihan tarkistaa netistä, että olen ymmärtänyt homman oiken - että pp:t lasketaan alkionsiirrosta, eikä punktiosta.Ja näinhän se oli eli ihan oikein olen laskenut. Pp 11 on toisaalta kuitenkin yhtäkuin dpo 14, jolloin uusi kierto normaalisti pitäisi alkaa (ja alkaisikin ilman lugeja) eli siinä suhteessa menee ihan oikein.

      Poista
  2. Mulla oli järkyttävät vasemmanpuoleiset ylävatsakivut melkeinpä siirrosta lähtien, tein plussan jo pp 7, mutta ovitrelle alla, joten voi johtua siitäkin. Mahakivut jatkuu vieläkin, voisko olla kohdun kasusta johtuvaa, en tiedä.
    Tsemppiä loppuhin piinapöivoneen, toivotaan plussaa!!

    Bertta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea plussasta Bertta! Kaipa se kohtu alkaa kasvamaan jo tuossa vaiheessa, joten ihan hyvin voi olla vaikka minkälaisia tuntemuksia ja kipuja. Olisipa minullakin enemmän, niin voisin olla toiveikkaampi. Nyt on sellainen tunne taas, ettei tästä taas mitään voi tulla...

      Poista
  3. Tuon vuoksi en ole mittaillut nyt lämpöjä. Edellisessä siirrossa mittasin ja käyttäytyi samalla tavalla, että nousi vielä uudelleen kun oli pari päivää alempana välissä. Ja nyt on lääkkeellinen pas, joten en tiedä miten kroppa käyttäytyy edes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän.. eihän sitä voi olla varma kuinka lämmöt käyttäytyvät, ja ovat niin yksilöllisiä kuitenkin.

      Minä haluan kuitenkin mitata lämmöt juuri siitä syystä, että pystyn valmistautumaan negatiiviseen tulokseen jo ennalta, se ei silloin tule yhtä suurena shokkina kun on aavistellut sitä jo etukäteen. Vaikka ainahan se on silti suuri pettymys.

      Haluan myös kerätä dataa, jotta sitten joskus mahdollisessa plussakierrossa näen mahdollisen eron edellisiin kiertoihin. Käytän Fertility Friend-appsia ja tallennan kaikki sinne. Niitä on kiva jälkikäteen vertailla. Olen vertaillut myös omia lämpökäyriä siskon plussakäyrään ja huomannut, ettei omani näytä koskaan samalta, vaan toistaa kuukaudesta toiseen aika lailla samaa kaavaa. Lämmöt alkavat laskea aina vähän ennen vuodon alkamista, eikä kiinnittymisen kohdallakaan ole yhtä jyrkkää piikkiä.

      Poista
  4. Toivon täällä mukananne ja puolestanne silloin jos epäusko vierailee!

    VastaaPoista
  5. Mulla oli heti alusta alkaen palelua ja on edelleen. Sellaista ettei meinaa päästä suihkusta pois, kun kaikkialla muualla on kylmä. Nukun kahden peiton alla villasukat jaloissa ja työpöydän alla lisäpatteri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua ei palele niinkään yöllä, ennemminkin vuorottelee hiki ja kylmä. Muutoin sitten pelkästään palelen. Lämmöt oli nousseet taas tänä aamuna.

      Poista
  6. Iiik, Ounis!

    Niin peukutan, että nivelet puutuu. Mäkin näet hikoilin yöllä kuin pikkunen sika -ja palelin päivällä. Hah, te onnistutte nyt, niin sen on oltava.

    Jotenkin hirveen nopeasti mennyt teidän piina. Gröhöm, täältä vinkkelistä katsoen siis. Itse tuskin olet sitä mieltä. Jos siis tosiaan huomenna on jo virallinen testipäivä niin olet ajatuksissani. Tee kaunis plussa! Voimia!!!

    Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt ei auttaneet valitettavasti peukutukset tai mitkään päätökset onnistumisesta tällä(kään) kertaa: ikäväkseni joudun kertomaan, että nega tuli.. iso ruma nega.

      Poista
  7. Kyllä se nyt onnistuu!
    Hyvää plussapäivää toivoen,
    Liidokki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä vaan onnistunut tälläkään kertaa.. mutta kiitos positiivisesta kannustuksesta, joka aina merkitsee paljon! Toisella kertaa sitten..

      Poista
  8. Voi harmituksen harmi :( Sitä aina ajattelee että kyllä nyt tuolla panostuksella jo lapsen viimeistään ansaitsisi... Mutta kun ei ole kysymys ansaitsemisesta, vaan tuurista. Tai jostain sellaisesta, mitä ei arvoteta, se vaan tapahtuu tai sitten ei. Voimaa ja sitkeyttä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liidokki.

      Olen kyllä samaa mieltä, että ansaittaisiin jo se vauva tällä panostuksella. Mutta kun se ei tosiaan mene niin. Menisikin.

      Jatketaan taas eteenpäin kohti uusia mahdollisuuksia!

      Poista