tiistai 24. maaliskuuta 2015

Testipäivä

Monta viikkoa sitten varattu kampaaja-aika ja raskaustesti sattuivat samalle päivälle. Toinen meistä on raskaana: arvatkaa kumpi, minä vai kampaaja?

Kyllä, aivan oikein arvattu! Kampaaja on raskaana, minä sain uuden hienon tukan. Mutta raskaana en ole. Verikokeen tulos oli negatiivinen.

Kyllähän minä sen jo arvasin, kun kotitestit eivät näyttäneet mitään vielä tänäänkään. Vaikka kuinka tihrusti, ei tikussa näkynyt yhtään mitään. Ei pienintäkään haamua. Huomasin myös, että kahdessa edellisessä hoitokierrossa oli ollut täsmälleen samat oireet: aluksi palelu, sitten alkoi hikoilu öisin, ja oli päänsärkyä (lugeista, oletan), rintojen arkuutta, vatsan vihlontaa jne. Tulos oli siis hyvin arvattavissa, vaikka tokihan sitä viimeiseen asti yritti jaksaa elätellä toivoa. Tälläkin kertaa turhaan.

36 kommenttia:

  1. Ounatuuli olen pahoillani <3 kunpa joku voima voisi pyyhkiä kaikki lapsettomuuden surut teille tietymättömille, kunpa joku voima voisi kääntää asiat toisin. Että se mikä on niin vaivatonta lähes kaikille muille kuin meille, voisi olla meillekin itse yksinkertaisuus. Kääntyisipä tuulet täysin.
    Jannebeth

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jannebeth <3, sitä samaa minäkin toivon. Ehkä joskus vielä koittaa meidän vuoro... Siihen asti, jatketaan odottamista.

      Poista
  2. :´(

    Olen niin pahoillani. Vaikka miten toivoo, uskoo ja haluaa, ei näytä sillä olevan mitään merkitystä. Suututtaa puolestanne, todella. Tämä on väärin.

    Halauksin, Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni, surullistahan tämä on kun ei millään näytä onnistuvan. :(

      Poista
  3. Voi itku, ei osaa mitään lohdullista sanoa..

    bertta

    VastaaPoista
  4. Olen todella pahoillani! Toivoin niin kovasti hyviä uutisia teille. Halaus <3
    Alina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sitä olisi toivonut.. mutta kun ei niin ei. :( <3

      Poista
  5. Voimia sinnepäin :( ! Ellu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, voimia tässä tarvitaan. Ja uskoa ihmeeseen.

      Poista
  6. Lämmin halaus <3 Et ole yksin. -Anna

    VastaaPoista
  7. Vetää sanattomaksi...Meitä on monta tässä hirveässä tilanteessa, joten et ole yksin, vaikka tietysti suru pitää kohdata yksin. Olet ajatuksissani. Paljon voimia sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä nämä pettymykset saisivat jo riittää..

      Poista
  8. Olen hirmu pahoillani puolestasi, samassa tilanteessa täälläkin. Olisipa joku tae, että meille kaikille käy lopulta onnellisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahoittelut myös sinun puolestasi, tiedän todella miltä sinusta tuntuu. Pitää jaksaa vaan uskoa, että kyllä tämä tästä vielä joku kaunis päivä onneksi muuttuu.

      Poista
  9. Surullista. Yksi meistä anonyymeistä sanoi kauniisti. Et ole yksin. Itseäni tieto siitä vastaavassa tilanteessa lohduttaa ainakin vähän, vaikka siitäkin olen kaimani kanssa samaa mieltä, että samaan aikaan suru on oma ja yksityinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, etten ole yksin, ja minuakin se lohduttaa kovasti. Teitä on täälläkin ollut kommentoimassa tosi monta, kiitos kaikille siitä!

      Poista
  10. Tämä on aina tätä. Pettymyksiä kerta toisensa jälkeen... Eikä loppua näy. niin niin NIIN väärinhän tämä kaikki menee .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Peikko, sanopa muuta. Ei tasan käy onnen lahjat..

      Poista
  11. Voi Ounis, olen niin kamalan pahoillani :/ tulin pitkästä aikaa kurkistamaan mitä sinulle kuuluu ja jännityksellä luin viimeisimmät kirjoituksesi. Muistan liiankin hyvin tunteet, joita varmasti käyt parhaillaan läpi :( Toivon, että voisin kaikesta huolimatta tuoda sinulle pilkahduksen toivoa.. Lämmin, tiukka halaus, ja voimia jaksaa jatkaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sinusta Justiina! Harmi, ettei minulla ollut iloisempia uutisia kerrottavana. Ainakaan vielä. Olet tuonutkin toivoa omalla tarinallasi, juuri teidän onnistuneiden onnelliset loput tuovat toivoa, että meillekin sellainen joskus saadaan. Halaus <3

      Poista
  12. Täällä tuli myös veritestin tulos: negatiivinen. Aavistin kyllä, koska pp 9 oli negaa. En edes uskaltanut enää testata, koska sen nega-testin näkeminen on joka kerta aivan kamalaa. Kertaakaan en ole edes haamua saanut tänä taipaleena. Hoitona siis oli 1. ICSI tuoresiirto.
    Lääkkeellistä pas:ia odotellessa..

    Voimia sinulle kovasti! ♡

    -Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, sinullakin. :( Minäkin tiesin jo ennen virallista testiä, ettei tästä(kään) mitään tule. Ehkä siksi pettymys ei vyörynyt niin suurena päälle kun monesti aikaisemmin. Ehkä tähän alkaa jo tottua ja turtua.

      Sama juttu, eipä ole haamuja näkynyt täälläkään. Onnea ja voimia jatkoon! <3

      Poista
  13. Täällä 2,5 vuotta lapsettomuushoitoja ja jälleen negatiivinen tulos. En kyllä mitään muuta enää odotakaan kun yhtä viivaa tikussa. Tai itseasiassa en odota mitään, en yhtään mitään. Ajattelin pitää yhden kierron verran taukoa hoidoista. Uskotteko jos sanon, 23 000 euroa mennyt jo hoitoihin ja edelleen jatkan..olenko tyhmä vai muuten vain aivoton Varmaan molempia, mutta silti jatkan koska halu saada oma lapsi on sen verran kova, etten voi luovuttaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen pahoillani, että sinullekin kävi näin. Ei sitä varmaan kannatakaan enää odotella liikoja, olen huomannut pettymyksen olevan silloin vain entistä pahempi. Meilläkin on mennyt ihan hurja määrä rahaa hoitoihin ja lääkkeisiin, emme ole edes uskaltaneet laskea kuinka paljon.. ja lisää tulee vielä menemään, varsinkin kun näyttää siltä, että lahjasoluhoidot ovat edessä. Pelottaa, ettei silti ole mitään takeita onnistumisesta.

      Onnea sinulle jatkoon, toivottavasti meillä molemmilla vielä tärppää - ja mielellään mahdollisimman pian, eikö vaan!

      Poista
    2. Et ole tyhmä tai aivoton, en minäkään hevillä luovuttaisi! Rahaahan se vaan on ja sitä saa aina lisää. Mitä sitä ei tekisi tämän unelman eteen? Älä luovuta, sitä minäkään en aio tehdä!

      Poista
  14. Hei Ounis!

    Kuinka jakselet? On sanaton olo, mutta halusin vaan huudella perääsi, et ole yksin!
    Voimia ja tsemppiä siihen, että ympäriltä löytyy valoa ja kevättä.

    T. jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Jenni,

      Kiitos ihan hyvin jakselen, olosuhteisiin nähden ainakin. Ehkä tämä kevätkin tässä vähän piristää, ja tuleva kesä vielä enemmän. Sanotaan, että yllättävän hyvä mieli kaikesta huolimatta. Ehkä tähän alkaa turtua, tai sitten jotain muuta on tapahtunut. Joka tapauksessa mieliala on korkeammalla kuin koskaan aikaisemmin vastaavassa tilanteessa. Hyvä niin. Yritän jaksaa joku päivä kirjoittaa enemmän kuulumisia. Paljon on pohdiskeltavaa oman pään sisällä, ja ajatukset vielä vähän sekaisin. Että mitä tässä nyt seuraavaksi tapahtuu..

      Poista