perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää (?) Ystävänpäivää

Ystävänpäivä. Testipäivä. Mikä täydellinen päivä se olisikaan ollut saada kuulla olevansa raskaana. Mutta niin ei käynyt. Ei ollut vielä(kään) meidän vuoro. Soitin klinikalle sydän hakaten vain kuullakseni hoitajan äänen langan toisessa päässä sanovan, että minä en ole raskaana. “Olen pahoillani, mutta se on negatiivinen.” Juuri näillä sanoilla.

Niinpä, olin osannut odottaa sitä, mutta silti se on aina yhtä kivuliasta kuulla. En ole raskaana. En ole vieläkään raskaana. Kaikki on ihan turhaa. Pistokset, kaikki ne hormonit, ja niistä kärsityt oireet. Kaikki turhaan. Kaikki odottaminen, jännittäminen, pelkääminen, toivominen ja poissaolot töistä, kaikki turhaan. Ja mikä pahinta: koska emme saaneet pakkaseen mitään, alkaa kaikki taas ihan alusta.

Puhelu on hyvin lyhyt. Kysyn: “Eikö mitään?” “Ei mitään”, hoitaja vastaa tarkoittaen, että HCG:tä veressä puhdas nolla. "No eipä sitten muuta. Kiitos hei." Että kaikkea muuta kun hyvää ystävänpäivää.

12 kommenttia:

  1. Voi surkeus ;( tiedän tunteen. Lämmin, myötätuntoinen halaus sulle.
    -Epa

    VastaaPoista
  2. Voi kurjuus, oon niin pahoillani :(. Virtuaalihalaus myös täältä.

    VastaaPoista
  3. Voi ei, pahoittelut. :( Tiedän tuon tunteen, ensimmäinen ICSImme päättyi juurikin noin, mitään ei jäänyt pakkaseen. Voimia tulevaan. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tiedät siis varsin hyvin, miltä tämä tuntuu. :'( Kyllä tästä taas noustaan. Tästä on pakko taas nousta!

      Poista
  4. Pahoittelut : ( Olen tismalleen samassa tilanteessa kanssasi, Kirjoittelinkin sinulle aimmin, että hoitomme on mennyt samoja ratoja samoihin aikoihin, Inseminaatiot ja nyt eka IVF.
    Minulle siirretiin kaksi alkiota, pakkaseen ei saatu mitään.
    Virallinen testipäivä oli tänään. Tiesin tuloksen jo, kun vähäinen vuoto alkoi keskiviikkona. Soitin eilen hoitajalle, että onko edes tarvetta tulla verikokeeseen. Hän suositteli kuitenkin tulemaan hormonimäärän tarkistamiseksi.
    Eilen tein negatiivisen raskausestin. Kovin hyvillä fiiliksillä en siis tänään soittanut kuullakseni tuloksen, jonka jo tiesin :(
    Uusi suunniteluaika varattiin maaliskuulle. Joten nyt pitäis vaan nollata pää ja aloittaa taas koko homma alusta.
    Tsemppiä! Tiedän miltä tuntuu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että mennään samaa rataa näissä epäonnistumisissa. :'( Todella ikävä kuulla, että teille kävi myös näin. Tuntuu todella pahalta meidän molempien puolesta. olisi nyt suonut edes teille sen plussan, jos ei kerta meille..

      Meillä seuraava aika jälkitarkastuksen nimellä maaliskuun alkuun. Koskahan sitä pääsee jatkamaan hoitoja.. haluaisin vain samantien aloittaa uuden hoidon, mutta kai se täytyy ensin odotella nyt edes ne menkat.. minulla ne alkaa lugejen takia aina 6 päivää myöhässä.

      Ehkä joku kaunis päivä kuitenkin kaikki kääntyy vielä hyväksi.. voimia sinnekin!

      Poista
  5. Voi, olen kovin pahoillani :( voimia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Justiina, voimia tarvitaankin nyt. Jaksamista myös sinne!

      Poista